Sier takk for meg. (Maria)
Forside Add meg Youtube Bloglovin

Sier takk for meg.

Heiiii.
Burde vel egentlig bare si ifra om at jeg kommer til å slutte å blogge. Nå det siste halvåret (?) så har det bare vært av og på med pauser uansett. Jeg føler ikke helt at blogging er noe for meg lenger, spesielt ikke nå som jeg ikke har noe blogglyst i det hele tatt.

(Wow, fikk plutselig en skikkelig dejavu følelse akkurat nå cx)

Kjenner jeg meg rett kommer jeg nok til å angre på dette om en ukes tid, haha. Men vi får se. Kanskje er det hadet for godt denne gangen?

Tusen takk til dere som har giddet å følge med på "all bloggingen" min. Det har betydd mye c:

Dere kan gjerne følge meg på insta og twitter (MariaTitternes) bahah ;)

Så får vi se hva som skjer videre. Kanskje jeg kommer tilbake, hvem vet?
Takk for meg <3
- Maria


 • 13.10.2013 kl.10:45
  Hei på deg!!!!!! Først av alt at dene siden er den mest spennende blogen på heile blogg.no, det er jeg helt sikker på! Jeg må beklage så mye at jeg ikke har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men noken gungar så er jeg barre litt lat så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig altfor menga frekkje som lager komenterer. Før fikk jeg nemlig frekkje kommenterer før da jeg hadde side. Det var sinnsykt vondt. Jeg håper veldig at du ikkje får noen frekje kommenterer og at du får mange flere hyggelige kommentarer. Siden jeg ikke lenger har bloggg tennkte jeg å bare sende en lenkje til ein konkuranse som jeg nettopp har signert opp på. Premmien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært utrolig gøy om du testet den!


  Skriv en ny kommentar

  Maria

  Hei! Jeg heter Maria, jeg er 13 år og kommer fra Dønna! Her kan du lese om hverdagen min, outfits, bilder og mye mer. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits